Bowen terapi

HVAD ER BOWENTEKNIK?


 

Bowen Teknik (forkortet BOWTECH) - er en terapeutisk systemisk behandlermetode . Det er kendetegnet ved: mildhed, enkelhed, non-invasiv, sikkerhed, minimalisme og ekstraordinær effektivitet.


Bowen Teknik er en form for neuromuskulær omprogrammering, der bruger cellulære hukommelse. Det fungerer ikke kun gennem nervesystemet, både på det strukturelle niveau og funktionelt, det muskulære og fascial system, men også gennem lymfesystemet og kredsløbssygdomme. Denne teknik er kendt for sin effektivitet i de interne lidelser, processen med rehabilitering, såvel som i forebyggende sundhed.


Bowen teknik kan bedst beskrives som et system af oplysninger, der sendes til klienten med specifikke punkter i kroppen, i form af vibrationer overført gennem nervesystemet til hjernen. Dette vil til gengæld opfatter dem som incitamenter til at igangsætte systemiske reparation processer, genoprette kroppens balance, som er det bedste, original, henvises sundhed.


HVORDAN VIRKER BOWENTERAPI?


Bowen Teknik behandling varer 15-60 minutter.

Det involverer de fine bevægelser af fingrene på muskler og bindevæv, direkte på bar hud, eventuelt gennem tyndt tøj. Mellem hvert sæt af bevægelser,  anvendes der en pause.

De er et vigtigt element i den teknik, takket være den pause kroppen får den nødvendige tid til at reagere og begynde den helbredende proces.


Resultater kan ofte ses efter den første behandling men kroppen vil fortsætte sin proces med helbredelse for de næste par dage.   Antallet af behandlinger er afhængig af, hvor længe man har haft problemet.

Behandelinger finder sted hver 7-10 dage.

 

Der er ingen kontraindikationer for brugen af Bowen terapi. Det er meget effektiv, ikke-invasiv teknik, som ikke forårsager bivirkninger. Behandlinger kan anvendes til alle, uanset alder og helbred, både spædbørn og ældre. Bowen teknik kan anvendes til mindre lidelser, samt i kroniske sygdomme, neurologiske og psykosomatiske. Alle de viser forbedring efter operationen.


TIL HVEM:


Bowen terapi hjælper med:


muskelspændinger,

degenerationer, krumning af rygsøjlen, kropsholdning defekter,

lidelser og skader i arme og ben, hals, albuer, fødder osv

knæskader

frossen skulder, skulder smertesyndrom,

hælspore

karpaltunnelsyndrom,

svimmelhed, migræne, søvnforstyrrelser,

bronkitis, astma, høfeber, allergi

forstoppelse, irritabel tyktarm,

inkontinens, problemer med nyrerne,

lidelser, der er forbundet med graviditet og fødsel, herunder rygsmerter i graviditeten

dissemineret sklerose og slagtilfælde.

kredsløbsforstyrrelse og tryk

gynækologisk lidelse, infertilitet,

staterne spændinger, angst, kronisk træthed,

hos spædbørn og børn - kolik eller cerebral parese,

og meget mere ...


Over 80% af forbrugerne har konstateret en betydelig forbedring i sundheden af kroppen efter kun et par behandlinger Bowen teknik.