Behandling

     

Bowen terapeutisk behandling ikke kræver særlig forudgående forberedelse. Men husk et par ting:


  • Planlæg din dag, så efter sessionen var der ingen grund til at udføre anstrengende aktiviteter.
  • Bowen bevæger udført direkte på bar hud, forbliver klienten i undertøj, eventuelt gennem tynde tøj
  • Sluk din telefon


Den vigtigste anbefaling er - for at forsøge at slappe af og løsne op.


Sessionen begynder med at ligge på maven, uden sko. Jeg tilbyder et tæppe til at dække din krop.

Under selve Bowen teknikken forsøger vi ikke at snakke. Samtale er ikke befordrende for at opnå den tilstand af dyb afslapning, der er nødvendig for at starte selvhelbredende processer i din krop. Jo mere du slapper af, jo bedre resultater oopnåes der.


Generelt Bowen bevægelser er bløde, men ikke desto mindre bør de være mærkbare. For hver forsøg gør vi alt for at vælge det rigtige tryk, men hvis bevægelserne viser sig at være lidt

for stærke, bedes du sige til.


Du skal holde med reaktioner og følelser i kroppen. Der kan forekomme følelse af varme, prikken, kulde, osv .. Hver krop reagerer forskelligt. Det er godt at dele disse følelser, som ofte vidner om det faktum, at kroppen allerede er begyndt at arbejde.


Nogle gange vil jeg sige, "ånde - vejrtrækning". Vejrtrækninger kan ikke være dyb, men det bør være klart.


Pausen i session er meget vigtigt og giver kroppen tid til at assimilere pulsen respons og starte helingsprocessen. På det tidspunkt, jeg går ud og efter et par minutter tilbage for at fortsætte yderligere skridt.


Efter sessionen skal du ikke rejse dig op umiddelbart. Det er godt at ligge ned i et stykke tid. Når du er klar til at stå op, er det bedste på begge ben på én gang.


Det er godt at drikke et glas vand for at rehydrere kroppen og lette kroppen til at absorbere og behandle oplysninger modtaget gennem forslag fra Bowen. Jeg vil opfordre dig til at gå en tur efter sessionen.


Efter sessionen, undgå anstrengende aktiviteter.