Gravity

GRAVITY er en todelt bærbar afslapnings- og massage system der støtter bækkenet med ergonomisk trekant/keystone og nakke - hoved med vuggen/cradle . Hvordan virker GRAVITY systemet ? Det unikke GRAVITY-system udløser kroppens naturlige evne til at slappe af, og frigør spændinger. Gravity stimulerer væv og afslapper musklerne, dermed reduceres smerter, mens rygsøjlen tilpasser sig og omskoler kroppen til en bedre kropsholdning.

 

20 minutter hver dag kan låse op for din krops potentiale

GRAVITY anbefales til alle dem som ønsker at:

 

Frigøre stress

Lindre smerter

Forbedre søvn

Hjælpe fordøjelsen

Frigøre spændinger i muskler

Forbedre kropsholdning

Restituere hurtigt

Genvinde mobilitet

Forbedre bevægelsesfrihed og øge fleksibilitet

Forbedre humør og koncentration

Øge selvtillid

KROPSHOLDNING

 

Brug af computere, mobiltelefoner og sidde i længere perioder medfører dårlig kropsholdning. GRAVITY ™ tilpasser din kropsholdning forsigtigt og naturligt for at lindre smerte og tilhørende spændinger gennem hele kroppen.

 

NAKKE

 

Vores hoved vejer i gennemsnit over 5 kg, så musklerne i nakken arbejder konstant meget hårdt. GRAVITY ™ hjælper med at skabe et blidt, men udvidet hold mellem nakke og hoved og trækker musklerne ind i en bedre justering.

 

RYG

 

Næsten alle rygsmerter kommer ikke fra rygsøjlen selv, men fra de muskler, der støtter det. GRAVITY ™ kan tage trykket af disse rygmuskler og hjælper med at omskole rygsøjlenes strukturer til en perfekt position, hvilket reducerer smerten og vender ryggen tilbage til sin optimale position.

ANBEFALINGER

 

 

 

Bestil hos Bowen by Joana   


650 kr


Det er ikke tilrådeligt at bruge GRAVITY:


Hvis du er / kan være gravid
Hvis du har epilepsi
Hvis du har åbne sår omkring det område, hvor GRAVITY rører din hud

PRISER

 

Best Health and Wellness Product 2018 - LOHAS expo

GRAVITY er vinderen af  NAIDEX Professional Award 2018

GRAVITY opfinder, Shane Murnaghan er blevet oplistet til kategorien "Innovation in Healthcare" på The Zenith Global Healthcare Professionals Awards.