Referencer

Astma og bihuleproblemer


Jeg har været i behandling hos Bowen by Joana i et halvt år. Det har hjulpæt mig vesentilg med mine luftvejeproblemmer bl.a. astma bronchitis. Jeg har trapet ned med min astma medicin fra 250 til 150.

Lone, 36 år


Stress, angst, ondt i ryggen


Jeg er en kvinde på 52 år. Jeg vil meget gerne sende et godt budskab om hvor godt og fantastisk Bowen terapien af Joana har virket på både mig også på min datter på 11 år. Jeg kan bl.a. fortælle at jeg igennem det meste af mit liv fra jeg i mine tidlige teenage år begyndte på både alcohol og stoffer, som så blev begyndelsen på en lang form for div. afhængiheds vaner, som jeg senere i livet har kampet flere kampe for at komme af med, bl.a 1 gang på behandling hjem for alcoholiker, men intet hjalp, men der skulle så vise sig da jeg mødte Joanna og begyndte på Bowen terapi for år siden at det endelig for alvor blev helt slut med mine gamle vaner, trang og afhængihed. Da jeg begyndte Bowen terapi tog jeg 2-3 beroligende tablette om dagen + til flere tider bl.a stærk alcohol og øl. Jeg led også af meget stress og angst lignende begyndende anfald, hvis jeg skulle ud og især møde mange folk, så i disse situationer måtte jeg altid tage en tbl og/eller alcohol før. Efter kun 2-3 behandlinger var jeg til min store forbavselse sluppet helt med min trang til at dulme mig med div. rusmidler og ej heller når jeg skulle ud og i selskaber. Det føltes pludselig som om hele krop for første gang var i ro og i balance med sig selv.

Så er det et stort mirakel hvad Bowen terapi hos Joana har gjordt ved mig. I dag 1 år efter rører jeg så stadig aldrig nogen forme for hverken alcohol eller andet medicin. Nu føler jeg mig kun lidt afhængig af Bowen terapi hos Joana :) For efter et par mdr. kan jeg godt begynde at mærke lidt uro i min krop men ikke trangen til rusmidler.


Jeg havde også i mellem tiden et problem med min datter, hun havde meget ondt i sin ryg og havde haft længe, så egentlig sagte min læge hun skulle til kiropraktor, men så tankte jeg at hun kunne jo lige prøve et par behandlinger Bowen terapi først, for nu havde jeg jo også lært lidt om hvor godt det virkede og hvordan kroppen selv arbejdede. Så min datter på 11 år fik også 3-4 behandlinger, og allerede efter 1 behandling var der virkning. Hun sagde og klagede ikke så ofte over smerter som før og efter 3 behandlinger var det faktisk helt væk. Det skal dog hertil siges at vi selvfølgelig også selv måtte afhjælpe lidt i form af dårlig sidde stilling og for meget computer/IPad der også kunne være skyld i ryg problemet.


Så alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Bowen terapi hos Joana, da jeg/vi har haft stor glæde og gavn af det på flere måder.


Med de varmeste hilsner 

Gitte

(en stor tilhænger af Bowen terapi)